De Stichting Groene Hart stelt zich ten doel om het Groene Hart te behouden en te ontwikkelen.

De Stichting wil dit doel bereiken door de uitgave van diverse publicaties, het verrichten van onderzoek en het organiseren van congressen, tentoonstellingen, excursies en manifestaties. Veel van deze activiteiten vinden plaats in de vorm van projecten.

Vriend worden?

Als Vriend van het Groene Hart helpt u het Groene Hart beschermen en ontvangt u korting op diverse publicaties en wordt u uitgenodigd voor interessante excursies. Daarnaast ontvangt u wekelijks per e-mail de nieuwsbrief de Groene Flits.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Vriend van het Groene Hart bent u al voor een minimale bijdrage van €20 per jaar. Stichting Groene Hart is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor een gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelastingen. Voor de ANBI-informatie, kijk hier. U kunt een eenmalige gift doen of een periodieke gift. Voor een periodieke gift geldt geen drempel en geen maximumbedrag van uw drempelinkomen. Indien u een periodieke gift wilt geven dan kunt u hiervoor een ‘Overeenkomst Periodieke gift in geld’ met ons afsluiten. Vind hier een model van de overeenkomst, die door de belastingdienst is ontwikkeld. Aan welke voorwaarden een gift of periodieke gift precies moet voldoen om in aanmerking te komen voor aftrek in uw aangifte inkomstenbelasting, kunt u hier lezen.
De statuten van Stichting Groene Hart.

Voor elk nieuw lid is er een welkomstpremie naar keuze:

  • Het boek Luisterrijk Groen: 50 wandelingen door stadsparken en landgoederen in het Groene Hart.
  • Koken uit het Hart: koken met streekproducten uit het Groene Hart.
  • In het spoor van de Prins: wandelen langs de waterlinie.

Ja, ik word vriend van het Groene Hart!

Ik ontvang graag het boek:
Luisterrijk groenKoken uit het HartIn het Spoor van de Prins

euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *