Er zijn verschillende organisaties en instanties betrokken bij het Groene Hart, zowel op recreatief als beleidsmatig gebied. Samenwerken met deze partners is van groot belang voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

De SGH heeft goede contacten met de drie Groene hart-provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Met Stuurgroep Groene Hart heeft SGH de handen ineen geslagen voor de Kwaliteitsatlas. Ook met ondernemersorganisaties worden goede contacten onderhouden.  En door intensieve samenwerking met recreatieve organisaties zoals Stichting Merk en Marketing Groene Hart wil SGH de promotie van het gebied versterken.

Ook wordt contact onderhouden met de 40 gemeenten in het Groene Hart:

  • In het Zuid-Hollandse deel liggen 26 gemeenten: Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Bergambacht, Bodegraven-Reeuwijk, Giessenlanden, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Kaag en Braassem, Leerdam, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Molenwaard, Nederlek, Nieuwkoop, Ouderkerk, Papendrecht, Schoonhoven, Sliedrecht, Teylingen, Vlist, Waddinxveen, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude en Zuidplas.
  • In Noord-Holland zijn dat 5 gemeenten: Muiden, Ouder-Amstel, Weesp, Wijdemeren, Naarden.
  • In Utrecht 9 gemeenten: De Bilt, De Ronde Venen, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, Vianen en Woerden

 

samenwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *