Locatie
Het Meeting Point van de Stichting Groene Hart is gevestigd in het kantoor Houttuinlaan 4, 3437 CM Woerden.
Telnr.: 088- 1 304 104; Email: contact@groenehart.info

Bestuur en organisatie
De Stichting Groene Hart is op 24 november 2016 ontstaan uit een fusie van de Stichting Groene Hart (1997-2016) en de stichting Groene Hart kloppend hart (2017-2016). De stichting kent een Algemeen Bestuur van 18 leden waaruit een Dagelijks Bestuur van 7 leden is gevormd:
Chris Kalden, voorzitter; Leen van der Sar, secretaris; Martine van Eldik, penningmeester; Bart Crouwers, Kees van de Rotte, Theo Vogelzang en Sandra van Winden, leden. Verder is er een  Adviesraad van 10 leden.

Bij de Stichting werken meer dan 50 vrijwilligers en freelance-medewerkers. De organisatie wordt geleid door het Dagelijks Bestuur. De projecten worden aangestuurd door projectdirecteur Bernt Feis en de projectcoördinatoren. Het kantoor wordt geleid door uitvoerend secretaris Patrick van Leeuwen.

Het dagelijks bestuur met van links naar rechts Theo Vogelzang, Sandra van Winden, Bart Crouwers, Martine van Eldik, Chris Kalden, Leen van der Sar en Kees van de Rotte.

 

 

 

Informatie over de Stichting
De Stichting publiceert verder wekelijks de digitale Groene Flits. Over de projecten wordt gepubliceerd in speciale nieuwsbrieven. Verdere informatie kunt u vinden in het jaarverslag van de Stichting en de position papers over diverse thema’s, zie Documenten van de Stichting

Voor de ANBI informatie klikt u hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *