Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

(22)
(22) Peter van Steensel
di, 1 november 2016 10:26 uur

Deze opmerking kreeg ik niet geplaatst bij het betreffende artikel. Naam en e-mail niet in te vullen.

Een aanvulling die ook gemaakt is uit de zaal is dat de OHW één van de (potentiële) werelderfgoederen is naast Kinderdijk, Stelling van Amsterdam, Nieuwe Hollandse Waterlinie, Limes en (op langere termijn) Copelandschap. Om de ontwikkeling van de OHW sterker te maken is samenwerking met deze andere sites zeer belangrijk zo niet noodzakelijk. Dit helpt ook de ontwikkeling van het Groene Hart als mondiale toeristische attractie.

Vriendelijke groet,

Peter van Steensel

(21) T.F. de Boer
vr, 23 september 2016 10:12 uur

Beste lezer,

Hierbij zeg ik mijn donateurschap van uw Stichting op. Ik was donateur zolang ik voorzitter was van de Ver. Spaar het Gein, Abcoude. Inmiddels heb ik die functie beëindigd.
Ik wens u veel succes met uw werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,
Tjebbe de Boer
Papehof 59
1391 BE Abcoude

(20) Hanny de Koning
do, 15 september 2016 14:13 uur

Ik heb op 13 september kaartjes besteld voor Een Groene Hart's Droom maar nog niet ontvangen. O.a kaartjes voor morgen, vrijdag 16 september. Zijn deze al verstuurd? Wat moet ik doen als ik ze niet op tijd ontvang?

(19) Huub Zaalberg
di, 13 september 2016 11:01 uur

Hebben jullie voor de promotie van het Groene Hart van die aardige linnen tasjes? Voor een klein evenement zou ik daar graag gebruik van maken.
Dan heb ik minimaal 4 en maximaal 30 tasjes nodig.
Kunt u die leveren en wat zijn de kosten?

(18) Rob Peters
do, 4 augustus 2016 08:01 uur

Ik lees via Facebook een artikel over het Groene Hart m.b.t. De kwaliteitsatlas. De oorspronkelijke kaart zou op 3.8.2016 eigenhandig door een medewerker van uw stichting om hem moverende reden zijn aangepast vwb het grensgebied. In het artikel wordt gesproken over een schandaal waarmee kennelijk geduid wordt op een vorm van misleiding. Dat lijkt me vanuit de doelstelling
G van uw vereniging ten minste merkwaardig en zou daarom graag een toelichting op dez vreemde gang van zaken van u ontvangen.

(17) A Blonk
ma, 27 juni 2016 10:08 uur

Verzoek de nieuwsflits in het vervolg te zenden naar : Anton.blonk45@gmail.com m vr gr A Blonk

Antwoord SGH:

Op de homepage vindt u in de rechterkolom de mogelijkheid u aan te melden voor de Groene Flits. Hier kunt u uw nieuwe gegevens invullen. Uw oude adres afmelden, kan door op de link 'Uitschrijven' te klikken. Deze vindt u helemaal onderaan de wekelijkse Flits-mail.

(16) Rita Spruijt
vr, 15 april 2016 20:03 uur

Ik heb u gemaild over een onrechtmatige wandelroute over onze dijk bij Vinkeveen. Helaas heb ik nog geen reactie ontvangen.
ER is een wandelroute opgenomen als onderdeel van de waterlinie route over een terrein wat niet beschikbaar . DUS geen wandelaars over onze grond en tussen onze dieren !!!
WIj komen ook niet in uw tuin banjeren.
GRaag route corrigeren en het zou fijn zijn als u onze mail beantwoord.

Hartelijk Dank

(15) Mark Reede
wo, 23 maart 2016 08:25 uur

ik beeindig mijn werkzame periode bij de provincie Zuid-Holland gaarne wil ik uw neiuwsflits ontvangen op areede@chello.nl.

Antwoord SGH:

Ik heb uw nieuwe emailadres toegevoegd. Vanaf heden ontvangt u de Flits in deze inbox.

(14) Wijnand van Rooijen
di, 22 maart 2016 10:54 uur

mm, vraagje hoe kom ik aan kaarten voor een Groene Hart's droom voor 16 september in het Klooster in Woerden. Ik ben misschien wel erg vroeg maar maar dan heb dit alvast geregeld. m.v.g. Wijnand van Rooijen

Beste Wijnand,