Locatie
Het kantoor en de Groene Hart Winkel van Stichting Groene Hart zijn gevestigd in de bibliotheek, Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden. Tegenover de bibliotheek ligt parkeergarage Castellum. In station Woerden is een Meeting Point van de Stichting Groene Hart gevestigd.

Bij de Stichting werken meer dan 50 vrijwilligers en freelance-medewerkers. De organisatie wordt geleid door de directeur. De projecten worden aangestuurd door de projectdirecteur en de projectcoördinatoren.
Bestuur en directie Stichting Groene hart

Voor: Wim van Boxmeer, Jan Willem van Rijn van Alkemade (beiden zijn inmiddels afgetreden), Chris Kalden, Martine van Eldik en Kor van der Glas. Achter: Jan de Groot, Ron Gast, Theo Vogelzang, Sjoerd Veerman en Bernt Feis.
directeur
Sjoerd Veerman
sjv@xs4all.nl
berntfeis
projectdirecteur:
Bernt Feis
berntfeis@ziggo.nl
jokekramer
Erfgoedprojecten/OHWL:
Joke Kramer
kramer.groenehart@gmail.com

tel. 0297- 287377
esthervandenbor
Project Winst uit milieu:
Esther van den Bor
info@ebmilieu.nl

Hoofdredactie Groene Hart Leven:
Winny van Rij
tekst@winnyvanrij.nl
frankterbeek1
Project Kwaliteitsatlas:
Frank ter Beek
f.t.beek@hccnet.nl

marcohoutzager
Gebiedsprojecten/OHWL:
Marco Houtzager
info@houtzageradvies.nl

Informatie over de Stichting
De Stichting geeft het kwartaalblad Groene Hart Leven uit en publiceert verder wekelijkse de digitale Groene Flits. Over de projecten wordt gepubliceerd in speciale nieuwsbrieven.
Verdere informatie kunt u vinden in het jaarverslag van de Stichting en de position papers over diverse thema’s, zie Documenten van de Stichting

Voor de ANBI informatie klikt u hier