Earth hour

Esther van den Bor

Bewustwording
Hoe staat onze aarde ervoor? Welke processen zijn gaande? Hoe kwetsbaar is de natuur?
Samen aandacht geven aan de aarde met alles wat er op leeft geeft een gevoel van verbondenheid. Bezorgd zijn, weten dat je niet de enige bent die bang is voor de toekomst, aan elkaar vertellen wat je wilt behouden.

Zaterdag 24 maart van 20.30 tot 21.30 uur is het weer Earth Hour! Miljoenen mensen en duizenden organisaties in meer dan 185 landen doen dan één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op onze aarde. Tijdens Earth Hour willen we in Nederland samen met jou het grootste ‘Dinner in the Dark’ ooit organiseren. Dit kan thuis met je gezin of vrienden, in een deelnemend restaurant of bijvoorbeeld met een straatdiner. Doe mee en voel de saamhorigheid. Samen kunnen we de kracht van herstel in werking zetten. https://www.earthhour.org/

This article has 1 comment

  1. J.J. Knol Reply

    met mededogen omgaan met de ander, met ieder levend wezen en dus ook de aarde is drie

    Een gevoel van geluk, van aandacht voor wat er is, is daarbij belangrijker dan de focus op vooruitgang en welvaart, al behoeven die laatsten een geluksgevoel niet in de weg te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *