Jubileumbijeenkomst bij start Vier de lente

Op vrijdagmiddag 17 maart organiseert de Stichting Groene hart een jubileumbijeenkomst in het congrescentrum van Landal De Reeuwijkse Plassen.. Deze bijeenkomst – ter gelegenheid van 20 jaar Stichting Groene hart en 10 jaar Groene Hart Kloppend Hart – vormt tevens de aftrap van het programma Vier de Lente. Thema’s als duurzaamheid, streekproducten en plattelandstoerisme passeren dan de revue. Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

This article has 4 comments

1. Rebecca de Boer Reply

Mooie start van de Vier de Lente Groene Hart maand en zie wat er al door zo veel mensen is bereikt!
    Ga vooral samen door.
    Team van Buitenplaats De Blauwe Meije is er bij !
    Veel plezier met de voorbereidingen.

2. IJsbrand Feeke Reply

Goed initiatief. Ik ben geinteresseerd.

Vr. Groet,

IJsbrand Feeke

3. Dick Oosthoek Reply

Mooi jubileum en goed om te vieren. De laatste jaren is er steeds meer uitbreiding van aantrekkelijke activiteiten voor ondernemers en consumenten. Lekker door gaan zo. Ik ben erbij